Vélemények

Vásároltál már a késeimből? Mi a tapasztalatod? A véleményed fontos a számomra. Kérlek oszd meg velem!

 

24 thoughts on “Vélemények

 1. 2018as fehován vásároltam Egy vadász kést ,ami nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket .az idei évben megkerestem Tóth László urat aki nagyon segítőkész volt és korrekt módon kicserélte egy remek késre.nálla az életteartam garancia szó szerint értendö!Ritka az ilyen korrekt szakember!

 2. 2017-ben ismerkedtem meg a Fehován Tóth Lászlóval. Nagyon jót beszélgettünk majd 2018-ban visszatértem és vásároltam tőle egy remek kést! Azóta is hű társam és használom. Igaz csak túrákra és bushcraftra, de kiváló kés! Éltartó nagyon! A kivitelezés pedig pazar!
  A kedvezményt amit kaptam öntől mert mentős vagyok még egyszer köszönöm és ezúton kívánok sok sikert és jó egészséget még sokáig!
  Ajánlom mindenkinek, nem fogtok csalódni!

 3. 2 éve vásároltam egy kést a Reflex Vadászboltban Nyíregyházán! Nem ismertem a készítőjét, találomra vettem meg! Tetszetős volt, megfizethető és nagyon kézre állt! Azóta ez a kedvenc késem! Könnyen fenhető, nagyon éltartó! Nekem 7-8 vadat kibír élezés nélkül! A Tóth Úrral az idei Fehován személyesen is találkoztam! Segítőkész, intelligens úriember! Ajánlani tudom mindenkinek! Nem fog csalódni sem benne, sem a késeiben!

 4. Ma volt egy fantasztikus élményem látni személyessen a mestert alkotni….Hogy minden kés igazi “handmade” azt ma élöben tapasztaltam. Semmi kétség hogy a TÓTH KÉSEK az egyik legminöségesebb és a leg precízebb kések közé tartoznak.

 5. Üdvözlet!
  Tóth László Úrral 2016-ban találkoztam először a Fehova kiállításon.Egy nagyon nyitott, vásárlóbarát és segítőkész úriembert ismerhettem meg a személyében. Ritka az ilyen ember, aki ekkora szívvel és lélekkel csinálja a hivatását. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom az általa készített termékeket, mindegyik kiváló minőséget képvisel. Több típust is kipróbáltam már a palettából és egytől egyig mind megállták a helyüket a vadászatok alkalmával. Az új kedvencem az “Igaz vadász “ névre keresztelt remekmű. Ezzel a késsel tulajdonképpen bármit “rendbe rak” a gyakorlott vadász. A markolat kényelmes és szinte szinte bele olvad az ember kezébe, élmény vele dolgozni. Nekem maximálisan elnyerték ezek a termékek a bizalmamat!
  Vadászüdvözlettel , Beőr Dávid

 6. Jó néhány késkedvelő barátom van, de mindegyiküknek mást jelent a „Jó kés” !
  Van aki a drágább, de kicsit talán törékenyebb, nehezebben élezhető, modern porkohászati anyagokra esküszik, van aki a hagyományosan olcsóbb, kevésbé éltartó, de nagyon élesre fenhető szén-acélokat favorizálja!
  Lacinál alakra, méretre, anyagminőségre, mindenki megtalálhatta számítását!
  Egy dologból nem enged a minőségből, …. az esztétikus, kifogástalan kidolgozásból, ….. és a holkeres élezésből ! (Tudom, matek 1-es ) 🙂 Aki Skandináv, esetleg aximetrikus élezésű pengével keres kést, annak hiányérzete támadhat, de ez a nem indok nélküli hiányosság !
  A vadászok azon réteghez tartoznak, akik használják is ezeket a késeket, nem csak egyfajta ékszerként gyönyörködnek bennük, a vitrinben elhelyezve!
  Még egy hentes 5-6 db-os késkészlettel, acéllal, bárddal érkezik egy disznótorba, addig a vádásznak van 1 db kése erre a feladatra ! Nem véletlen hogy próbálgatunk, válogatunk, keressük azt ami legjobban passzol igényeinkhez, ezt én maradék nélkül megtaláltam a TL kések között ! Köszönettel !

 7. Végre megkaptam a várva várt „Egyedi késemet”!Megérte várni rá!Ez egy olyan minőség ami kiszolgál egy életet ha megfelelően,hozzáértően használják mert ugye bármit tönkre lehet tenni! Olyan darabot tartok a kezemben amiben szakmaszeretet,tudás,precízség,szív,lélek és nem utolsósorban tökéletes alapanyagok összhangja látható. Számomra nem kérdés,hogy kihez fordulok ha legközelebb is késre lesz szükségem és kit fogok jó szívvel ajánlani! Köszönet,tisztelet és elismerés az alkotónak!

 8. Tavaly nyáron, a helyi vadászboltban vásároltam egy Tóth Úr által gyártott kést. Fél év használat után, egy őz zsigerelése közben meghibásodott – mint később kiderül, anyaghiba miatt.
  Megkerestem Tóth Urat, aki miután megtudta a történetem azonnal intézkedett, a hibás kést tökéletesen kijavította, sőt még egy plusz Tóth kés birtokosa is lettem.
  Mindezt udvarias stílusban, korrekt módon és nem utolsó sorban villámgyorsan zongorázta le a mester, nem beszélve a kések művészi kivitelezésű külcsínyéről és magas használati minőségéről…
  Sok gyártó tanulhat a tőle arról, hogy hogyan is működik a garancia fogalma, milyen egy jó szakember, aki kifogások nélkül garantálja a termékei mindig magas minőségét.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom : Ha jó kést akartok akkor a legjobb helyen jártok!

 9. Még a 2020 év első felében vettem vadász ismerősömnek egy kést ajándékba Tóth Lászlótól. Személyesen vásároltam, László otthonában fogadott. Miután megbeszéltük az igényeket, elém tett az asztalra legalább 10 kést. Nem értem a válogatás végére, mert kezembe került egy kés ami után nem volt értelme bármit is keresni tovább. Kicsit olyan érzésem volt mintha ezt a kést az előre megbeszélt igényeik szerint alkotta volna. Hölgynek szántam a kést ezért kerestünk hozzá egy másik tokot. Na ezt nehezebb volt kiválasztani mint a kést, sok szép elkészített termék közül. A vásárlás mellet hosszabban beszélgettünk is a vadászat, kések és a világ dolgairól. Végére vettem egy kést és egy kicsit megismerhettem a készítőt is.
  Akinek adtam ajándékba amikor a következő disznótját meglőtte és felavatta a kést, csak annyit írt nekem, hogy
  ” Jó hasznát vette, nagyon jó kis kés”
  Ez szerintem tömören, de mindent elmond.
  Valószínűleg nemsokára magamnak is beszerzek egy „rám szabott”kést.

 10. Ha vadaszkest keresel, a Lacinal biztos talalsz magadnak valot . Minden alkalomra . Jo barataimnak szuletesnapi ajandekon nem kell mar tornom a fejemet mit vegyek .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük